SSDK Infosenter

NYHETER => Nyheter => Emne startet av: Kjetil på februar 05, 2018, 07:18:15 am

Tittel: Neste terminturer går fra Vik
Skrevet av: Kjetilfebruar 05, 2018, 07:18:15 am
Det er is i Apalvågen. Trollet ligger på gjestekaien på Vik. Dermed får Klubbens medlemmer mulighet til å jakte torsk på en av de aller beste torske-plassene på Sotra. Her er det bare å kvesse "Stikko" og lade lykta.  :o
Avgang blir kl 1830 på torsdag og kl 11:30 på søndag.
Vel møtt!
Tittel: Sv: Neste terminturer går fra Vik
Skrevet av: m-chrifebruar 05, 2018, 10:18:44 am
Strålende!  For våre nye medlemmer og andre som ikke har dykket fra Vik, her følger veibeskrivelse.  Du kjører til rundkjøringen på Ågotnes, enten fra klubbhuset via Vestsidevegen, eller Skjergardsvegen på østssiden.

Man forstsetter så langs Skjergardsvegen, krysser Sollsviksundet, Svelgen og inn på Toftøyvegen.  Fortsett langs Toftøyvegen til du kommer til en kryssende bro over veien.  Sving av til venstre rett etter broen, og kjør mot venstre igjen, over broen og inn på Vikabrekka.  Følg veien helt til sjøen, da skal du se Trollet ved flytebryggen.  Fra rundkjøringen på Ågotnes er det ca. 10 kilometer til Vikavågen.

Vi leier plass i Vikavågen, det er ingen fasiliteter der.  Trenger du luft, må du må innom klubbhuset, eller fylle andre steder. Du må tilbake til klubbhuset om du skal ha luft eller skylle utstyr.