*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
desember 11, 2019, 01:41:43 am

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Oppskrifter fra Bøvågen 27-29 april 2012  (Lest 2747 ganger)

Utlogget m-chri

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 703
Oppskrifter fra Bøvågen 27-29 april 2012
« på: mai 03, 2012, 09:36:00 am »
Oppskrifter på mat vi tilberedte under tur til Kvalheim Fritid ved Bøvågen, er hentet fra VG mat.  Søk på følgende:

Kamskjell med blåbærvinaigrette
Breiflabb og ananas i kurri
Pasjonsfruktkrem

Vinvalget var plukket spesielt for å passe rettene, og deltagerne syntes det var vellykket.

Forrett: Lindemans Cawarra Semillon Chardonnay
Hovedrett: Trapiche Broquel Pinot Noir 2009
Dessert: Jean Fillioux Vieux Pineau des Charentes

Vi fikk en stigning av smaksopplevelser gjennom hele måltidet, med en topp ved desserten. Denne er svært enkel å lage, og du er garantert suksess. I oppskriften står du kan servere friske bær til, bringebær er en suveren kombinasjon. Lykke til!
« Siste redigering: mai 03, 2012, 09:50:17 am av m-chri »

Utlogget PerEinarTellnes

  • Medlemmer 2017
  • Hero Member
  • *
  • Innlegg: 765
    • Lyktespesialiste
Sv: Oppskrifter fra Bøvågen 27-29 april 2012
« Svar #1 på: mai 04, 2012, 01:49:29 pm »
Det var helt greit med 3 store kamskjell til forrett

Edit: Det er vanskelig å uttrykke med ord, sjekk på bilde og hiv deg med på neste tur.
KLIKK på bilde for stort bilde
« Siste redigering: mai 04, 2012, 01:56:53 pm av PTELLNES »
mvh
PerEinarTellnes


SSDK - You'll Never Dive Alone