ÅPEN INFO > Matsiden

Oppskrifter fra Bøvågen 27-29 april 2012

(1/1)

m-chri:
Oppskrifter på mat vi tilberedte under tur til Kvalheim Fritid ved Bøvågen, er hentet fra VG mat.  Søk på følgende:

Kamskjell med blåbærvinaigrette
Breiflabb og ananas i kurri
Pasjonsfruktkrem

Vinvalget var plukket spesielt for å passe rettene, og deltagerne syntes det var vellykket.

Forrett: Lindemans Cawarra Semillon Chardonnay
Hovedrett: Trapiche Broquel Pinot Noir 2009
Dessert: Jean Fillioux Vieux Pineau des Charentes

Vi fikk en stigning av smaksopplevelser gjennom hele måltidet, med en topp ved desserten. Denne er svært enkel å lage, og du er garantert suksess. I oppskriften står du kan servere friske bær til, bringebær er en suveren kombinasjon. Lykke til!

PTELLNES:
Det var helt greit med 3 store kamskjell til forrett

Edit: Det er vanskelig å uttrykke med ord, sjekk på bilde og hiv deg med på neste tur.
KLIKK på bilde for stort bilde

Navigering

[0] Oversikt

Skift til full visning