*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
mars 19, 2019, 01:23:14 am

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Kombinert dykke og fisketur 20. mai 2013 - referat  (Lest 5488 ganger)

Utlogget caro

  • Leder for SSDK
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1726
Kombinert dykke og fisketur 20. mai 2013 - referat
« på: mai 21, 2013, 11:05:23 am »
Så nydelig vær vi hadde pinsehelgen så måtte vi nesten benytte muligheten til en tur til Løno for å fiske, dykke og grille. Jeg fikk med meg et par medlemmer fra klubben som stilte med dykkerutstyr og noen venner/kolleger med fiskestenger.

Dykkerne dykket i nordre vågen på Løno. De kom opp med 4 kamskjell og hadde ikke sett så mye annet. Mye død tang på bunn. Sikten var grei nok. Kun 7 grader i vannet fortsatt, så litt kjølig for hun som hadde lekkasje i drakten.  ;)

Vi som fisket hadde litt mere hell fangstmessig. Makrell, lyr og pale bet villig, og snart hadde vi en halvfull bøtte med sprellfersk middag. Noen sløyde fisk, andre lagde bål og et par gikk for å prøve fiskelykken fra land, mens de ventet på at det skulle bli klart for grilling.

Etter en liten stund la røyklukten seg over øyen, da kom de to med fiskestang tilbake med dagens mest interessante fangst. To stk. små lusuer. Disse smakte deilig etter en liten stund over grillen. Det samme med makrellen, som ble bakt i folie.

Himmelen skyet over og vi ante regn i luften, så vi pakket sammen og gikk i båten etter at maten var fortært. Vi bestemte oss for å fiske litt på sørsiden av øyen. Der "kokte" havet av fiskestimer, både makrell og pale, fant vi ut. Et fascinerende syn. Vi dro opp enda mer makrell, pale og lyr og en fin, stor torsk før det ble for kaldt å holde på lenger.

I dag leser vi at 5 spekkhoggere ble observert ved Løno, mon tro om vi ikke reiste hjem for tidlig, for vi såg dem dessverre ikke.
93 83 61 81