*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
oktober 15, 2018, 03:46:15 pm

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Snart helgetur..  (Lest 475 ganger)

Utlogget m-chri

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 672
Snart helgetur..
« på: september 28, 2017, 01:56:44 pm »
Turen til Nautnes er fulltegnet og snart er vi på plass for nye dykkeopplevelser.  Ennå litt usikre værmeldinger for helgen, men vi håper på godvær. PET er dedikert båtfører fredag 6 oktober, og tar Trollet nordover.  Ta kontakt med han om du vil reise ombord i Trollet.  Sjekk trykktestingen på flaskene dine, fristen gjelder ut måneden som står slagstemplet foran året. 

Det er også lurt å se over alt utstyret ditt; sjekk stropper, klemmer og glidelås, slik at du ikke må stå av et dykk på grunn av enkle ting som ryker.  Turleder har med noen reserve deler og utstyr, men det er ikke alt vi kan være forberedt på.

Vi skal være to overnattinger på Nautnes. Ha med skifte og tørre klær i fall en mansjett ryker og du blir våt. Husk også medisin, dusj sepe og øvrige toalett saker du trenger.  Det kan være greit med strandsko eller hussko til innebruk. 

Du må også huske å kjøpe drikke, øl og/eller vin til eget bruk.  Bruker du spesielle batterier til lykt, computer eller blinker, er det lurt å ha med reserve.  Start gjerne pakkingen noen dager før og gå gjennom en 'sjekkliste' i hodet.  Skulle du ha glemt noe, er det butikker i rimelig nærhet.

Vi har leilighet A-14 og A-15 nede ved kaien. Leilighetene står åpne, så om noen velger å komme tidlig, er det bare å finne seg sengeplass.  Turleder og Svelekongen reserverer et rom i A-14.  Alle hovedmåltid blir tilberedt og servert i denne leiligheten.

Er det noe du lurer på, tar du kontakt med turleder.  Velkommen på tur!


 

Utlogget PTELLNES

  • Medlemmer 2017
  • Hero Member
  • *
  • Innlegg: 703
Sv: Snart helgetur..
« Svar #1 på: oktober 03, 2017, 06:41:10 pm »
 8)
Hei turleder
Håper noen fyller diesel på trollet ila torsdagsdykket, jeg sender melding til båtfører
mvh
PETellnes


SSDK - You'll Never Dive Alone

Utlogget m-chri

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 672
Sv: Snart helgetur..
« Svar #2 på: oktober 03, 2017, 08:43:19 pm »
Hei PET. I følge Elling som kjørte båt sist torsdag, fylte han tre reservekanner på tankene.  Da er tankene rimelig fulle, men vi har bare en reserve kanne.  Det ble ikke kjørt tur sist søndag.  Jeg ber båtfører kommende torsdag sjekke nivå, og etterfylle reserver.  Blir det ikke nok påmeldte, tar jeg turen utom Apalvågen etter jobb og fyller.

M