*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
mai 21, 2019, 10:58:02 pm

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Søndag 28. januar 2018  (Lest 714 ganger)

Utlogget caro

  • Dykkegal
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1755
Søndag 28. januar 2018
« på: januar 29, 2018, 12:08:55 pm »
5 dykkere hadde meldt seg på tur denne forblåste søndagen. Båtfører valgte å utsette turen til 18:00, pga sterk vind på formiddagen, og det var ingen som protesterte på det. (Nattdykk – whohoo!)
Turen gikk til Vedarøyna, hvor det var relativt rolige forhold. Vi endte opp med at bli bare 4 dykkere i vannet, siden en fikk problemer med en computer som ikke ville samarbeide.

Sikten var knallgod og det var litt småtorsk å se, og kamskjell å plukke. Jeg hadde fått låne "kina-lykten" til PET som fungerte utmerket som videolys. Det var visstnok veldig lett å følge meg fra overflaten med alt lyset. Jeg testet også disco-funksjonen ved en feil. Hørte buddy PET humre gjennom ventilene sine der han lå over meg...
En torsk var i overkant nysgjerrig på lyset mitt og kom svømmende mot meg i full fart. Jeg fikk flashback til Nautnes-turen hvor jeg mener bestemt å ha blitt angrepet av en illsint torsk etter et misslykket forsøk på å ta livet av den. Var det samme tosken som kom for å hevne seg? Neida, denne her var litt mindre og ikke aktuell kveldsmat, så etter å ha vært lineslus en liten stund, svømte den fortumlet videre.
På slutten av dykket mitt fikk jeg også se en flott blekksprut. Typisk at der skal skje 40 minutter inn i dykket, når man har avtalt 45 minutter dykketid. Så det ble tatt noen bilder og litt video i hui og hast.

Etter dykket ble det fort konkludert at det måtte bli tur igjen på tirsdag.
« Siste redigering: januar 29, 2018, 12:15:06 pm av caro »
93 83 61 81