*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
juli 17, 2019, 08:49:52 pm

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Søndag 13. mai 2018  (Lest 459 ganger)

Utlogget caro

  • Dykkegal
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1770
Søndag 13. mai 2018
« på: mai 13, 2018, 09:07:41 pm »
Når man en sjelden gang har havblikk og knallfint vær, da står Løno ofte på listen over ønsket dykkemål.
I dag var intet unntak. Båtfører satte kurs vest mot den vakre øyen med den ville naturen under vann, hvor 4 dykkere fikk gleden av å dykke.

Noen havdønninger fra nord-vest, men innimellom holmene på vestsiden på øyen var det fint.

Båtførerassistenten fikk testet fiskestangen og fikk seg en liten middagstorsk. Dykkerne kom opp tomhendt, men fornøyde. Det er ikke først og fremst fangst man drar hit for, men den flotte tareskogen og kløftene. Det pleier å være mye fisk å se også.

Den eneste fangsten ble en skotteteine, som dessverre ble mistet i overflaten, før vi fikk den opp i båten (sammen med et fangstnett).
Det kan jo være en lærepenge til en annen gang at man ikke skal svømme rundt med teiner klipset på seg, men bruke heveballongene (som vi nå har 10 stk av) i stedet. Det er etterpåklokskap i dag. Men den ligger nå der til en annen gang, på ca. 20 m dyp.

Vi oppdaget forresten at det nye kartet viser noen grunner/skjær som ikke eksisterer eller er på feil sted, så her må man bruke både lokalkunnskap og sunn fornuft. Men det er vel bedre at det er tegnet inn et skjær for mye enn for lite  ;) Det var nok med på det gamle kartet også, men nå ser man alt så mye bedre på den nye skjermen...
« Siste redigering: mai 13, 2018, 09:11:08 pm av caro »
93 83 61 81