Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.

mai 29, 2020, 02:24:38 pm

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Siste nytt fra styret  (Lest 482 ganger)

Utlogget caro

  • Dykkegal
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1888
Siste nytt fra styret
« på: april 16, 2020, 04:57:39 pm »
Styret har fått spørsmål om hvordan vi jobber med oppdateringsfrekvens på koronavettreglene, og det er etterlyst mer informasjon.
Foreløpig har vi avtalt at vi tar en ny runde på det ved neste styremøte, den 4. mai eller hvis Norges Dykkerforbund (NDF) eller Norges Idrettsforbund (NIF) kommer med ny informasjon før det. Enn så lenge har vi ikke fått indikasjoner på at reglene for idretten kommer til å endre seg innen da.

Det kommer ny informasjon når vi har ny informasjon, og det vil da komme her på hjemmesiden og på mail til alle som er registrerte medlemmeri KlubbAdmin. Hvis du ikke har fått koronavettregler eller møtereferat på mail, må du logge deg inn på MinIdrett og sjekke at du har registrert rett maildresse der, eventuelt sjekke spamfilteret i innboksen din. Referat fra styremøte er også lagt ut her: http://www.ssdk.org/smf/index.php?board=9.0

Vi registrerer at det er stort engasjement i vår interne Facebook-gruppe, hvor det rettes en del spørsmål om styrets håndtering og tolking av regler. Det helt i orden med medlemsdiskusjon på facebook, men vi må passe oss for å tro at hva 4-5 engasjerte personer mener er representativt for alle klubbens medlemmer. Styret ønsker ikke å svare på alt som kommer av meningsytringer inne på facebook-gruppen, da det er vanskelig å svare på vegne av hele styret uten å diskutere med alle i styret først. På facebook opptrer vi som privatpersoner og ikke et styre (Når undertegnede svarer på et innlegg er det på vegne av seg selv, da det kan være andre i styret som har andre meninger).

Vi ber om at medlemmene har tillit til at de valgte styremedlemmene gjør det de kan for å ivareta klubbens interesser. Styret på sin side forplikter seg til å følge de vedtak som er gjort på årsmøtet og følge klubbens lover og regler. Vi er ikke forpliktet til å dele i detalj alt som blir diksutert internt i styret, eller å inkludere hver og en av medlemmene i alle avgjørelser som tas.

Hvis man er uenig i eller har spørsmål til styrets avgjørelser, så send en mail med forslag/ønsker og be om at styret behandler det på neste styremøte. Da vil man få et svar og en begrunnelse i neste styremøtereferat.

For ordens skyld, så har jeg konferert med Frank før jeg skrev dette, så dette innlegget signeres leder og nestleder. ;)

Mvh Caroline
93 83 61 81