*

Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.
august 17, 2019, 06:04:19 pm

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Meny årsmøte 2008  (Lest 3775 ganger)

Utlogget caro

  • Dykkegal
  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1791
Meny årsmøte 2008
« på: februar 05, 2008, 08:47:26 am »
Hvis det er noen som lurer på hva de spiste på årsmøtet så var hovedretten (Breiflabb i spekeskinke) hentet fra kalenderen for 2008.

Når det gjelder kamskjellene så håper jeg Morten vil legge ut en oppskrift, siden jeg ikke har den. :)

Mvh Caroline
93 83 61 81

Utlogget PerEinarTellnes

  • Medlemmer 2017
  • Hero Member
  • *
  • Innlegg: 742
    • Lyktespesialiste
Sv: Meny årsmøte 2008
« Svar #1 på: februar 05, 2008, 12:10:27 pm »
Maten smakte aldeles fortreffelig. Skal noe fremheves så må det være forretten som smakte vidunderlig.
Tusen takk til kokkene  ;D

Og for de som ikke var der, slik så det altså ut:

Forrett


Hovedrett



Dessert var det også
« Siste redigering: februar 28, 2008, 10:11:31 am av PTELLNES »
mvh
PerEinarTellnes


SSDK - You'll Never Dive Alone

Utlogget m-chri

  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 689
Sv: Meny årsmøte 2008
« Svar #2 på: februar 26, 2008, 03:49:30 pm »
Forretten var kamskjell, krepsehale og reker i hvitløksaus, servert med terteskjell.  Hvitløksaus kan man lage selv, men det enkleste er å kjøpe i pose.  Europris selger et fransk merke som heter LeGourmet,det var denne som var basis for sausen på årsmøtet.  Lag sausen etter beskrivelsen, men bruk halvdelen fløte der det står melk, og bruk kraft fra krepsehale/reke boksen der det står vann.  Trekk pannen av varmen når sausen er ferdig , og legg i kamskjell.  La disse trekke i 3-4 minutter.  Ha i krepsehaler og reker rett før servering.  Server med terteskjell og litt hakket bladpersille.  Terteskjell kjøpes blant annet på Meny.

Skal det være fest, kan du ta vare på og vaske buete kamskjell.  Lag ringer av aluminiumsfolie som gir støtte til hvert kamskjell.  Legg ringene og skjellene på stekebrett, og ha i kamskjell-muskler, krepsehaler og reker i hvert skjell.  Hell over hvitløksaus til det er halvfult, og dryss over med revet hvitost.  Sett brettet i ovnen på 180º i 5 minutter, og så har du gratinert samme retten.  Velbekomme!

Morten