Content

Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg.

april 03, 2020, 05:58:29 am

Logg inn med brukernavn, passord og innloggingstid

Permissions

Skrevet av Emne: Turer  (Lest 29282 ganger)

Utlogget admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Innlegg: 1192
Turer
« på: september 29, 2005, 11:25:26 am »
Terminturer:
Vi har faste dykkerturer med egen båt fra Apalvågenhver søndag kl 11.00 og hver torsdag kl 18.00 (nattdykk i vinterhalvåret). Se ellers terminliste.
Turene våre går som regel ut mot havet hvis været tillater det, ca. 15–30 min. seilas fra Apalvågen.

Påmelding skjer på forsiden, i feltet til venstre. Meld deg på tur ved å svare på innlegget for den dagen du vil dykke. Er det to eller flere påmeldte dykkere, blir det tur. Les retningslinjene for påmelding på samme sted.

Tematurer:
I tillegg til turer på terminlisten arrangeres tematurer utvalgte lørdager, ved etterspørsel. Disse turene går til forhåndsbestemte mål. (F.eks strøm, vrak, foto eller lignende). Slike turer annonseres på websidene og vil stille krav til sertifikat/erfaring avhengig av valgt dykkemål. Det vil ofte være mulighet for to dykk på tematurene. Tematurer er medlemsturer og er gratis for medlemmene.

Helgeturer:
Et par ganger i året drar vi på helgetur. Dette er populære turer og gir mulighet til masse dykking i tillegg til sosiale aktiviteter. Lørdagens festmiddag med  råvarer fra fangsten pleier ofte å være et høydepunkt. Det er som oftest god fangst på disse turene. Helgeturer er for medlemmer og koster ca. kr 1000.- inkludert overnatting og mat.

Gjester:
Gjester er velkommen til å være med på terminturene våre (NB! Husk å ta med dykkersertifikat). For priser, se prisliste. Det kan være lurt å kontakte båtfører på forhånd (tlf står på terminliste), spesielt hvis du ikke har vært med oss tidligere. Da får du litt info samtidig som båtfører kan planlegge litt på forhånd. Husk også påmelding, se forsiden.
Har du med buddy er det greit, har du ikke med buddy er det greit også, da vil dykkeleder finne en passende buddy.

Dykkeaktiviteten organiseres av båtfører/dykkeleder. Dykkere deles inn i par på to og to. Parene settes sammen på bakgrunn av ønsker og erfaringsnivå. Det er derfor viktig at nye medlemmer og gjester informere dykkeleder om egen erfaring slik at både dykkested og parsammensetting kan skje på en måte som fremmer sikker dykking.

Båten har kapasitet til å ha med 12 dykkere, ved eventuell plassmangel vil medlemmer bli prioritert.

Ungdomsdykkere:
- Dykkere under 18 år må ha samtykke fra foresatte for å delta på dykking med pressluft i regi av SSDK.
- Dykkere under 15 år med juniorsertifikat må dykke sammen med foresatt eller ha med en erfaren meddykker over 18 år.
- Dykker må selv ordne med meddykker på forhånd.
- I tillegg gjelder alltid begrensninger gitt av sertifikat. 

Samtykkeskjema finner du her LINK
« Siste redigering: april 04, 2016, 01:53:16 pm av admin »